sobota 21. června 2014

United Islands


Letos jsem s nimi vůbec nepočítala. Měli jsme se do neděle dovolenkovat, takže ostrovy zase až za rok. Jenomže čtrnáctidenní dovolená nás tak zmohla, že jsme už ve čtvrtek sotva pletli nohama a zaveleli ústup. Páteční návrat byl radostný. Ani jsem netušila, že se někdy budu domů tak těšit. 

Absťáků, které se dostavily, bylo více. Vlastní vana. Vlastní postel. A moře časopisů, které na nás číhaly ve schránce. Čekaly na přečtení a my si večer sedli a četli a četli, dokud nám hlavy nepadly.

A než padly, dolistovali jsme v Reflexu až do kulturní rubriky, která má tu zázračnou moc překopat vám od základů lenošivé sobotní plány a nedá vám spát, dokud se tedy definitivně nerozhodnete, že odpočinek počká a na Ostrovy se půjde. A šlo se a zase to stálo za to!

Potěšily nás všechny. Pro mikroušky tvoření,


rebelský street art, který absolutně není možno fotit neb děti se sprejem v ruce jsou nebezpečné sobě, vám i vaší fototechnice..


a spousta hejblátek, házítek a bublátek.


Pro nás Mydy rabycad. Elektroswing rozvlnil celou Kampu. Dobrý jsou! Na živo pak dost dobrý! Jen s dětma za krkem toho moc nenakřepčíte:-)


Léto definitivně začlo! Fesťákům zdar!



Žádné komentáře:

Okomentovat